torstai 6. elokuuta 2015

Postia on aina kiva saada


Muutama päivä sitten tuli kirje, joka oli paras saamani posti pitkiin aikoihin.  Hymy tuli huulille heti kun näin kirjekuoressa Ruotsin liput. Sisällä oli kummitädin lähettämä kookosruutujen resepti höystettynä omilla lisäyksillään. Luulenpa, että viikonloppuna meillä tuoksuu kookos. 

Ja tänään tuli sitten posti, jota jo odottelin. Tässä digitaalisuuden maailmassa sitä huomaa hoppuilevansa, kun postin saapumisilmoitusta pitikin odottaa etanapostilla. Mutta Tanskan maalta oli pakattu meille kivoja juttuja, joita kannatti odottaakin. 

Käytän koirien passeissa ja rokotuskorteissa klemmareita siten, että näyttelyyn mennessä rokotustiedot aukeavat heti oikealta sivulta niitä tarkastettaessa. Nyt on klemmareita ja vielä kaunis purkki niille. 




Lautasiinkin tuli hieman täydennystä ja talven kuvastossa on kaikkea kivaa Greengatelta. Sitä selaillessa leijailin jo joulun aikaan.... Pahoittelen, olen toivoton jouluihminen. :) 




Odotetuin oli kuitenkin mukiteline, josta olen haaveillut jo pitkään. Onneksi se oli hieman pienempi kuin aavistelin, joten pöytätilan kanssa ei tullut ongelmia. Mutta yksi ongelma ilmeni... siihen jäi tyhjiä kohtia, koska mukit eivät riittäneet. Voi harmi sentään, joudun hankkimaan lattemukeja siis lisää. ;)




Tästä saa meidän kuopuskin helposti itselleen mukin, koska yläkaappeihin ei vielä yletä. 







Mukitelineen paikalla ollut kerrosvati muutti ikkunapöydälle. Vähän ahdasta alkaa paikoittain olemaan, mutta mistään en tässä kohtaa raaski luopuakaan. 




Kerrosvadissa säilyttelen munia, sipuleita ja hedelmiä. Meillä menee paljon munia, ja ne on aina Vaahteramäen Friidoja. Farmilla on kanojen vaihto meneillään ja nyt jouduimme turvautumaan kaupan muniin. Toivottavasti munataksi jo pian kurvaa tänne Päijät-Hämeeseen taasen. 




Lasikupu on saanut taas alleen suklaamarenkeja. Kummitäti kävi siis vieraisilla ja tuliaisina ne toivotut - sisustuslehtiä ja marenkia. 




Olihan paketin pohjalla vielä tiskiaine ja tiskiharja. 




Aikas kiva paketti tuli, vai mitä? Kummasti tällaiset pienet jutut piristää. 

Ja huomenna on perjantai. Toivottavasti aurinko hymyilee viikonloppuna. 



Hannis




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti