tiistai 14. lokakuuta 2014

Kanelin tuoksua

Illat on jo pimeitä ja kynttilät palaa päivittäin. Tekee mieli käpertyä omaan pesään keskelle pimeyttä ja olla vaan. Sieltä se on kovasti tulossa - joulunodotuksen lämpö. Lasten suusta tulee päivittäin jotain jouluun liittyvää. Ensimmäiset glögit on nautittu, ja kanelin tuoksusta nautittu....

Joitain päiviä sitten tarjosin ystävälle kanelikakkua mokkakuorrutuksella


Ja tänään ilmassa leijailee omenapaistoksen tuoksu maustettuna ripauksella kanelia


Värimaailma kotona alkaa muuttua. Rakastan virkattuja mattoja, joita meiltä löytyykin kymmenisen kappaletta. Ne on todella helppoja koirataloudessa. Pesu kotikoneessa, rumpukuivaus päälle ja matot on taas valmiita lattialle. Pitkään olen miettinyt eteisen ja käytävän puolen pitkien mattojen värjäystä ja tänään kipaisin pari purkkia Dylonia lähikaupasta ja eikun matto koneeseen. Enää ei voi perua, meille tuli ruskea matto valkoisten joukkoon!!

Olen lopputulokseen erittäin tyytyväinen. Harmillisesti kuvassa matto näyttää läikikkäältä, kun on osittain kostea/märkä (ja valo tekee tepposia, luonnossa kosteatkaan kohdat eivät erotu noin), sillä enhän minä malttanut odottaa sen kuivumista. Huomenna värjään toisenkin maton käytävän puolelle. Kuvan pyöreä matto on mukana vain muutosta havainnollistamassa. Aikas iso ero.


Loman alkuun enää kolme päivää. Viikko kotona puuhastelua odottaa! 


Tunnelmallista tiistaita,


Hannis

2 kommenttia:

  1. Upea tuo pitkä matto pyöreiden kaverina. Viuhuuko oma koukku vai mistä oot hankkinu näitä? Kaunis koti teillä btw :).

    VastaaPoista
  2. Kiitos jm! :) Oma koukko ei viuhu, mutta minulla on luottovirkkaaja, joka tekee mattoja tilauksesta. Mattoja on meillä eri mallisia eri huoneissa ja löytyy myös pari virkattua koiranpetiä.

    VastaaPoista