torstai 28. toukokuuta 2015

Se tuliKesä nimittäin. Päivät tuntuu paljon pidemmiltä, vaatekerrokset vähenee ja ulkona olemisesta ei saa tarpeekseen. Heti töiden jälkeen olen istunut reilun tunnin ulkona auringossa ja katsellut kun pennut touhuaa ja nauttii ulkoilmasta. Sen oman hetken jälkeen maistuu kotiaskareetkin paremmin.

Sisällä on muutoksia aika vähän. Pitäisi kipaista viikonloppuna hakemaan värikkäät tulilatvat vaaleiden tilalle. Muuten ei vielä juurikaan hinkua pastelleihin - outoa.
Olen huomannut, että tämä tämä keittiön puoleinen tiiliseinän kohta on tosi mieleinen. Leikkokukat vaihtuu entisessä viinipullossa (nykyisessä maljakossa) ja muuttaa fiiliksiä. 
Tiiliseinä oli tummanpunainen mustilla saumauksilla kun ostimme talon. Sudin sitä puolihuolimattomasti ohennetulla maalilla, ja tykkään sen näöstä.Pennut täyttävät jo 9 viikkoa ja viikonloppuna ensimmäinen pentu muuttaa uuteen kotiin, ja siitä sitten päivien päästä muutkin. Kaksi neitiä - Manta ja Darma - jäävät ilostuttamaan meidän päiviämme. Pentuaitaus poistuu olohuoneesta ja tulee taas tilan tuntua. 

Aurinkoista viikonloppua ja onnea kaikille koulunsa päättäville ja valmistuville!


Hannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti