sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Heinäseipäitä

Vaikka siellä täällä tulee tehtyä - ainakin omasta mielestä - pieniä ehostuksia, niin hommaa riittää aina vaan. Meillä on ollut ihan perusverhotangot joka huoneessa, ja niiden uusimista on siirretty kaiken muun alta. 

Tämä on "ennen" kuva. 


Ja tämä myös.Löysin purkutavarakirpputorilta heinäseipäitä ja ne oli saatava. Olin haaveillut tekeväni niistä erinäisiä juttuja jo pitkään. Ja nyt niistä tulisi hyvät verhotangot!! Seipäät on nyt hetken odottaneet terassilla, ja eilen iski inspiraatio. Miehen kanssa touhuttiin, ja olohuoneeseen tuli 3 heinäseivästä, jotka toimittavat verhotankojen virkaaNopea homma, mutta aikaa meni oikean pituisia seipäitä valitessa, ja niiden piti olla suhteellisen suoria. Ne hieman kaarevat jätin jotain muuta varten. Vanhat verhot olivat ripustusnauhoilla, joten niitä ei tarvinut vaihtaa uusiin.
Ensin jätin viirit laittamatta, mutta lisäsin ne kuitenkin. Ei ne liian rauhattomaksi tee. 


Seuraavaksi nuo pimennysverhot saavat potkut tehtävistään. :) Ne on aikanaan hankittu nopeimpana vaihtoehtona ja nyt niiden on aika lähteä. Ovat menneet aika kamalan näköisiksi. Tässä verhotankourakassa poistettiin käytöstä ikkunat peittäneet pitsiverhot, ja nyt nuo kamalat pimennysverhot suorastaan hyppäävät silmille. Kauniin värisiä tulppaaneita on jo kaupoissa, mutta meillä on joulun kukat vielä hengissä (ihme kyllä), joten tulppaanit saavat vielä odottaa. Näin kaunis on vielä amaryllis, jonka leikkasin tänään maljakkoon. 

Ihanaa sunnuntaita, me lähdetään nyt pulkkamäkeen!


Hannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti