sunnuntai 28. helmikuuta 2016

SuunnitelmiaMeillä on ollut jo jonkin aikaa ajatuksissa uusia sänky. Sopivaa nykyisen korvaajaa ei ole tullut vastaan, ja kiirekään ei varsinaisesti ole. Löysin Pinterestistä kuvan kivasta kuormalavoista tehdystä sängystä, ja iskä jo lupaili semmoisen tekevänsä. Sen jälkeen on tullut kuitenkin ostettua vanha ovi, joka on sitten toinen vaihtoehto. Eli uusi sänky, ja ovesta siihen pääty. 

Mutta sitä ennen... :) Tilasin hauskan viirin piristämään nykyistä univälinettä.Pieni asia, mutta toi uutta ilmettä. 


Jonkinlaiset katosverhon tyyppiset jutut voisi sopia myös. Eli monta suunnitelmaa, joten odotellaan mikä niistä lopulta on se oikea. 


Talven hiljaiselo alkaa kohtapuoleen päättymään näyttelyiden osalta. Vuoden näyttelysuunnitelmat on syksylle suunnilleen tehty, ja vielä pitäisi malttaa kesän tuloa. Kesänäyttelyt on parhaita! Pikkuhiljaa me siis aletaan heräillä talviunesta. 


Mantakin täyttää kohta vuoden, ja on valmiina junnukehiin. 


Kivasti on tyttö kehittynyt, ja aivan ihana tapaus kaikin puolin. :)


Tänään on ollut lepopäivä, kunhan on syöty hyvin ja hengailtu kotosalla. Piipahdus tehtiin taas Vääksyyn, ja mukaan tarttui hattaran ja mojiton makuista makusiirappia ja Dijon-sinappia. Makusiirapit on meidän suosikkeja, ja niitä menee mieluummin kuin mehuja (ellei ole omatekoista). 
Lötköä sunnuntain jatkoa! Vielä yksi päivä töitä ja sitten se olisi talvilomailua perheen kanssa.


Hannis
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti