keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Mielensämuuttaja


Ei siinä kuitenkaan montaa päivää mennyt, kun vaaleanpunainen väri vaan alkoi hiipimään tänne. :) En sitten voinutkaan vastustaa sitä. Vaaleanpunaiset tulppaanit vaan olivat ilmestyneet ostoskärryyn. Ja nuo vakiokalustukseen kesäaikaan kuuluvat vaahtokarkitkin paljastuivat kauppakasseja purettaessa. ;)Johan tulee hyvä fiilis!
Vaikka en itse näitä vaahtokarkkeja juuri syökään, niin ei mene kauaa, kun saa jo täydennystä olla hakemassa. Yleensä se on mies, joka aina ohi kulkiessaan nappaa muutaman suuhunsa. Lasikannen ääni paljastaa herkkuvarkaan. Onneksi näitä on kuitenkin lähikaupassa lähes aina saatavilla.
Neilikat ovat melkeinpä lempikukkiani nykyisin. Tuossa viinipullossa, joka on saanut kaulaansa pitsirusetin, on läpi vuoden leikkokukkia - ja aika usein ne on neilikoita. 
Yllättävän iso muutos ilmeeseen pelkällä kukkien vaihdolla....


Lomaa on vietetty tämä viikko, ja muutama päivä vielä jäljellä. Ilma on kyllä todella kurja, mutta nautitaan sitten sisätiloista senkin edestä. Mukavia uutisia koirarintamallakin. Kuukauden päästä täällä pitäisi olla taas pieniä chihunalkuja. :)


Yossu ja Corakin nautiskelee mieluummin lötköttelystä kuin kurakelistä.


Leppoisaa keskiviikkoa!!


Hannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti