sunnuntai 9. elokuuta 2015

Arjesta juhlaa


Viikonloppu on takana päin, ja taas se meni todella nopeasti. Tuli kyllä tehtyä kaikkea mukavaa; molempina päivinä oltiin rannalla, vähän kirppisteltiin ja shoppailtiin. Lauantaina ajeltiin aamusta Vääksyyn. Kaunis ilma ja kaunis paikka. Anianpellon markkinoiden vuoksi ihmisiä riitti, ja onneksi ilmat suosi. Piipahdettiin peräkonttikirppiksellä sekä rompetorilla. Ainokainen löytö oli vanha matkalaukku, mutta oli kiva katsella mitä erilaisempia tavaroita. 

Ennen kotiin lähtöä piipahdettiin vielä Ranskalaisessa Kyläkaupassa. Sieltä ei tyhjin käsin ei tarvitse lähteä.                                                  Meidän matkaan tarttui hattaran- ja mangon makuista limsaa sekä persikan makuista makusiirappia. 
                                     Kyllä! Hattaranmakuista. :) Ja sillehän se todella maistui. Harvoin sitä näin odottavin mielin aukaisee limsapulloa. Mango jätetään ehkä ensi sunnuntaille... katsotaan selviääkö se sinne asti.Ja seuraavat letut saavat päällensä lorauksen persikan makua.  Sunnuntaisauna ja sen jälkeen kilisteltiin lasten kanssa kristallilaseista hattaralimsaa. Voihan sitä arkeakin vähän juhlistaa silloin tällöin, eikö? 
Intoa ja aurinkoa tulevaan viikkoon!Hannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti