sunnuntai 16. elokuuta 2015

Pienellä vaivalla paljon kivaa


Pyörähdin jokunen päivä sitten parissakin paikassa ostaakseni leikkokukkia ja  jotain muuta kivaa. Vähän haaveeksi jäi.... Tarjonta oli samannäköistä kuin kotona poisheitettävät. :) Tästä johtuen ostin jotain mitä en normaalisti ostaisi - ja sehän ei ollut ollenkaan huono juttu. Parit oranssit tulilatvat ja seitsemän kappaleen ruusukimppu. Pitkään tuijotin punaisia ruusuja, mutta väristä huolimatta ne lähti matkaan. Ruusut maksoi 1,99 euroa ja miten kivasti ne piristävät siellä täällä!

Olohuoneen pöydälle pari. Nämä kynttilänjalat, jotka ostin pari vuotta sitten Porvoon vanhasta kaupungista, on huiput. Talvella poltan niissä lämpökynttilöitä ja muutoin yleensä katkon niihin elinkaarensa ehtoopuolella olevia leikkokukkia. Monikäyttöisiä siis. :)
Oranssi tulilatva vaaleanpunaisen tilalle. Ja se on sopiva piristys vielä loppukesään.
Yksi ruusu keittiön kynttilänpidikkeeseen.
Yksi keittiötasolle mehupulloon. Kävimme kesällä Latviassa ja matkajuomana oli mehua lasipullossa. Pullo oli jotenkin kauniin mallinen, enkä raaskinut sitä heittää lasinkeräykseen. Ja hyvä niin. 


Siinä oli neljä ruusua eli kolme on vielä ripoteltuna muualle. Joskus se vaadi muuta kuin kahden euron ruusukimpun. Saatanpa napata ostoskoriin uudelleenkin.
Tänään vietettiin syntymäpäiviäni. Perheeni kesken juhlittiin ja suut laitettiin makeaksi mansikkabritalla, jonka tein niistä aineksista mitä kaapista sattui löytymään. Oli taivaallista!


Aurinkoa alkavaan viikkoon!Hannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti