sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Halloween


Niin se kurpitsajuhla tuli ja meni. Vatsat on edelleen täynnä, ja eiliset koristelut menevät vuodeksi laatikkoon. Yleensä emme ole Halloweenia juurikaan juhlistanut, mutta lapsille se on iso juttu. Saa pukeutua, herkutella ja muuten vaan hassutella.

Tässä muutama otos meidän eilisestä. Lähinnä koristeltiin ruokailutila, jossa suurin osa illasta kuitenkin menee. :) 

Hämähäkkipalloista toinen lähti pikkuvieraan matkaan illalla. Ruokapöydässä oli seittiä ja ötököitä. Oranssit kynttilälyhdyt löytyi kuin sattumalta kauppareissulla, ja sopivat hyvin teemaan.
Booli on kiiwin ja limen makuista. Sitä nautittiin aikuisten ja lasten voimin. Sekaan jääpaloja ja tietenkin hämähäkkejä. Tarjoiluastia toimi tosi hyvin, jokainen sai pitkin iltaa lorottaa omaan mukiinsa juomaa.
Aaronin kanssa askarreltiin kertakäyttömukeista enemmän teemaan sopivia. Netistä printattiin etikettejä, joita Aaron ahkerasti leikkasi (iskä kyllä auttoi) ja minä liimailin ne mukien kylkeen. Helposti saa teemaan kuin teemaan sopivaa.Ruuat tehtiin toiveiden mukaan. Meidän pöydässä on viikoittain lohicarpacciota ja niin nytkin. Sen oheen pasta- ja perunasalaattia ja patonkia. 

Lapsille oli lisäksi nakkia ja spagettia. Kuitenkin hieman Halloween-tyyliin, eli Siiri työntsi nakkipaloihin ennen keittämistä spagettia. Se on hauskannäköistä syömistä ketsupin kera. 

  
Jälkiruuat oli se odotetuin osuus - ainakin lasten osalta. Olihan se hauskaa herkutella aivohyytelöä verikastikkeella. :) Eli toisin sanoen pannacottaa hieman erilaisessa muotissa ja mansikkakastiketta. Oli tosi hyvää!


Ja sitten haamumuffinsseja. Suklaarouhemuffinssit kuorrutin valkosuklaamoussella ja sukulakusta silmät. Niin helppoa.
Palloja lasten iloksi.Aika touhukas päivä. Illaksi kuitenkin talo hiljeni, ja nautittiin vielä miehen kanssa hämyisestä tunnelmasta.Pari otosta Siiristä, joka juhli Halloweeniä sekä perjantaina kaverin luona että lauantaina kotona vieraiden kera. Kaksi eri versiota kissasta. 


Nyt aamupalalle ja sen jälkeen Halloween laatikkoon. Ensi vuonna taas!Hannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti