sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Synttärihumua


Virvon, varvon, tuoreeks terveeks. :) Aamupäivällä kävi pieniä virpojia. Saivat munia palkaksi ja me hienot vitsat pääsiäistä koristamaan. Omien lasten virpominen jäi tänä vuonna väliin, kun valmistauduttiin Aaronin kaverisynttäreihin. Pieniä poikia oli tulossa juhlimaan, ja pitäähän sitä kemuissa olla jotain kivaa naposteltavaa. Popparit on helppo ja mieleinen herkku. Ja jokaisella juhlijalla oli oma pahviastia, josta oli sitten helppo vähän väliä täydentää vatsaa. Pahviastiat tarttui matkaan jokin aika sitten Tigeristä.Limsaa nakkaultiin pahvimukeista. Yritän päästä mahdollisimman helpolla syntymäpäivillä astioiden kanssa, koska kun asunto on täynnä 6- ja 7- vuotiaita, on astiatkin koetuksella. Ja onhan ne aikas nättejäkin. 


Siiri leipoi pikkuvieraille oman bravuurinsa, brownies-kakun. Se on maailman helpoin kakku. Ainekset vain sekaisin ja uuniin. Todella hyvää, ja lämpimänä siihen on hyvänä lisänä pala jätskiä.


Täytekakku korvattiin jälleen kerran muffinsseilla. 


Kenellepä ei maistuisi suklaarouhemuffinssit suklaamoussekuorrutteella?


Ranskanpastilleja koristeena pöydässä, ja hyvinhän nekin maistui kourallinen kerrallaan. :)Neilikatkin on vielä parin viikonkin jälkeen ihan hyvässä hengessä. Kohta vaihdetaan ne tuoreisiin. Ja Aaronin eskarissa kasvattama rairuoho.Herkut siis upposi ja vanhemmilta meni kuulo hetkeksi. Kyllä lähtee pienistä pojista ääntä. Mutta kivaa oli, ja päivänsankari oli oikein tyytyväinen. Olen unohtanut kirjoitella uusista tuoleista. Ostin hetki sitten kolme Jeanne D'Arc Livingin rautatuolia. Hankinta meinasi olla tuskainen, koska näiden tuolien värit ovat vaihtuneet ja minä halusin ehdottomasti vanhan värin eli valkoiset. Kyllä niitä sai metsästää pitkin Suomea.


Vain kolme onnistuin löytämään, mutta lopulta se toimikin juuri hyvin. 


Nuo kolme vanhaa tuolia saan toivottavasti korvattua tulevaisuudessa joillain kirpparilöydöillä. Pieni eriparisuus vain lisää silmäniloa ja tuo valinnanvapautta. 


Se olisi sitten nelipäiväinen työviikko huomenna aluillaan. Sopii hyvin. :)

Sunnuntain jatkoja!!Hannis


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti