sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Makuuhuoneen muutos


Nyt on vierähtänyt 8 kuukautta edellisestä postauksesta. Huh! Kiireiset ajat takana, ja olen siirtynyt käyttämään Instagramia näissä sisustusjutuissa. Eli jatkossakin täällä on vähemmän asiaa. Instassa löydät profiilini nimellä @hannamarikas ja postauksiini pyrin laittamaan #:n hanniksenhelmoissa. 

Mutta tässä vähän tämän viikonlopun tekeleitä. Joskus kirjoittelinkin siitä, että meidän pitäisi ostaa uusi sänky ja nyt oli sen aika. Tältä makuuhuone näytti vielä perjantaina.Vanhat ulos ja tuttujen mökille, ja uusi sänky sisään. Lauantaina sitten kannoin talteen ottamiani vanhoja ovia edes takaisin olohuoneen ja makuuhuoneen välillä. Tähän sopii todella hyvin sanonta, että painoivat kuin synti! 

Tarkoitus oli siis tehdä jommasta kummasta ovesta sängynpääty ja lila versio oli kooltaan sopivampi. Tein siihen puujalat, jotta sain sen sopivalle korkeudelle. Mnusta siitä tuli tosi kiva, vaikkei se ideana mikään uusi ja uniikki olekaan. Flunssa iski perjantaina päälle ja ajattelin, etten enempää rehki. Mieskin on Italiassa formuloita seuraamassa, joten itsekseni touhuan. Mutta niinhän siinä kävi, että en malttanut olla tarttumatta seuraavaan projektiin. 

Ostin muutama viikko sitten 70 kpl heinäseipäitä, joita olemme laittaneet aidaksi pihalle. Niitä on jäänyt myös muuhun käyttöön, ja olenkin tehnyt aidan lisäksi parit tikkaat, terassille semmoisen valaisinjutun. Käy kurkkaamssa Instassa mikä terassin pöydän päällä roikkuu. 

Käytin nyt vielä jäljellä olevia seipäitä, ja tein vuodekatoksen. Tämä ajatus tuli päähäni pari viikkoa sitten. En ole tähän mennessä vastaavaa nähnyt, joten pakkohan sitä oli kokeilla. Ajattelin lisätä tuohon vielä jalkopäähän kevyet ja läpikuultavat valkoiset verhot ja valosarjoja niihin jotenkin tai sitten kiertämään tuota yläkehikkoa. Saa nähdä, mihin ajatus vielä johtaakaan.


Eilen vielä mietin, että puranko tämän pois, mutta tänään olen jo itsekin siihen ihan tyytyväinen. Saa nähdä mitä mies tykkää, kun tulee viikonloppureissusta aikalailla muuttuneeseen makuuhuoneeseen.

Ihanaa sunnuntain jatkoa!


Hannis

2 kommenttia:

  1. Wau! Mahtava idea noi heinäseipäät tuossa. Tulipa todella ihana. Lamppu on myös upea!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Vilma! Hyvin on nukuttanut seipäiden suojissa. :)

    VastaaPoista