tiistai 31. maaliskuuta 2015

Pikkusen huilia


Aamun palaveri on takana, ja nyt alkoi hieman pidennetty pääsiäisloma. Ihan mahtavaa! Töissä on ollut edelleen riittämiin tekemistä ja pieni lomailu kostautuu kyllä ensi viikon työajoissa, mutta nyt nautitaan! Ensi viikko on vasta ensi viikolla. :)


Pieni huili tulee tosiaan tarpeeseen. Meille syntyi kaksi pentuetta viikonloppuna ja kolme päivää lähes yhtäsoittoon hereillä oleminen, virpomiset ja vielä Aaronin kaverisynttärit verotti aika hyvin. Mutta se valvominen kannatti jälleen kerran. Tämmöiset maitonaamat tuhisee Cocon pentulaatikossa. Ja Yossulla on tuplaten pentuja omassa kopassaan.
Miehellä oli 20. päivä nimipäivät, ja lupauduin leipomaan työpaikalle tosca-paloja. Kaikessa hulinassa leipomiset jäi tekemättä, tai ne vaan hieman siityi. Ja sehän tarkoitti sitä, että me tuhottiin itseksemme koko pellillinen. Saunan jälkeen lämminta tosca-piirakkaa maidon kanssa ja siinä ohessa pelailtiin African tähteä (en voittanut taaskaan). Suosittelen. :)

Ja tulihan taas kevätauringon pienestä suosituksesta pestyä maustepurkit. Ne kerää pölyä, mutta tykkään pitää niitä silti esillä ja helposti saatavilla. 
Viime vuoden kirpparilöytö, lautashylly, kaipaa pintaansa maalia ennen käyttöönottoa ja suunnittelin kiinnittäväni sen maustehyllyjen tilalle. Pitää vielä miettiä mihin mausteet sitten siirtäisi. Eiköhän se ennen kesää ja parempia maalauskelejä selviä.


Sitkeät neilikat on pysyneet virkeinä jo yli kaksi viikkoa. Ja kun niitä vielä lyhentää pikkumaljakoihin ja kippoihin, niin saa nauttia vielä hetken pidempään.  


Nyt aloitetaan lomailu ja haetaan illalla meille uusi tulokas. ;)

Ihanaa pääsiäisen aikaa,


Hannis


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti