keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Arkiruokaa


Jaahas, se olisi ruokapostauksen paikka. Tänään kaikki oli työ-, hoito- tai koulupäivän jälkeen enemmän tai vähemmän puhki. Siirin ensimmäinen ratsastustunti odotti ja unohtui, että olisi ollut kauppapäivä. Se on niitä päiviä, kun äiti "taikoo jotain". 

Yleensä tällaisina päivinä päädyn pastaan, ja niin tänäänkin. Hetken pähkimisen ja jääkaapin tarkastelun jälkeen paistoin pannulla paketillisen pekonia ja lisäsin paistamisen puolessa välissä sekaan maustamattomia kanafilesuikaleita. Halusin pastakastikkeesta hieman tukevampaa, joten lisäsin tässä vaiheessa ruokalusikallisen vehnäjauhoa ja sitten pienet pyöräytykset pannulla. Sen jälkeen parsakaalin nuppuja sekaan, purkillinen (0,5dl) kevytkermaa pannulle ja haudutus, kunnes parsakaalin kukinnot ovat sopivan kypsyisiä omaan suuhun. Mausteeksi riitti suola ja valkopippuri (suolan voi korvata kanaliemikuutiolla). Ja kastikkeen valmistuessa keittelin spagetit. 

Tuli todella hyvää! Tätä "rääppiäisruokaa" tehdään toistekin. Kotona värimaailma on edelleen neutraali ja olen piristänyt yleisilmettä kukilla. Ensi viikonloppuna voisi kaivella hieman kesäisempiä tunnelmia tekstiileihin.


Nyt palaan takaisin pentulaatikkoon, siellä tulee istuskeltua aika paljon. :)

Kivaa loppuviikkoa!


Hannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti