torstai 16. huhtikuuta 2015

Tule kesä!


Paljastin jo aiemmin, etten ole lainkaan kevätihminen. Eikä se mieli muuttunut tänäkään vuonna. Tässä vaiheessa kesän odotus alkaa olla jo huipussaan. Ihan kohta on jo toukokuu! Lapset odottaa trampoliinia takapihalle (taivuin sen hankintaan viime kesänä) ja minä odotan ihan vain istumista terassilla. Yleensä jääteelasillinen kourassa seuraan kun lapset hyppii trampoliinilla ja koirat touhuilevat mitä nyt aina touhuavatkaan. :) 

Näistä neilikoista tuli jotenkin kevään vaihtuminen kesään mieleen. Mistä moinen - tiedä häntä. Mutta mukaan ne lähti kuitenkin. Kukkakauppias hymyillen totesi, että sinulla on se pitkähkö ja kapea maljakko, jonne pitää taas täytettä saada. :) Juuri niin. Nämä on niitä asioita, jotka saavat minut palaamaan kerta toisensa jälkeen asioimaan samoihin paikkoihin. 


Pennut ovat nyt kaksi ja puoli viikkoisia. Ensi lauantaina ne muuttavat olohuoneeseen pentuaitauksineen. Ja kun se toukokuu koittaa, me otetaan nämä naperotkin ulos mukaan.Huomenna on perjantai! Mennään tyttöporukalla katsomaan stand uppia. Valmistautukaa vatsalihakset. 

Mukavaa viikonloppua!!


Hannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti