tiistai 6. tammikuuta 2015

Paluu arkeen

Tähän päivään loppuu meidän koko porukan yhteinen loma. Yksi parhaista lomista; ei suunniteltu mitään etukäteen ja tehtiin mitä huvitti. Ja se toimi!

Tänään ulkoiltiin muutaman koiran kanssa aivan mahtavassa säässä. Pakkasta oli 15 astetta ja aurinko paistoi juuri sopivasti. Käveltiin koirien kanssa hihnalenkki ja sitten vielä lähikentälle juoksemaan. Ja sitä vauhtiahan riitti.

Ulkoilun jälkeen maistui kunnon pöperö. Kermaperunoita ja leivitettyä possunleikettä - oikein retroruokaa. :D Lasten suosikkia, ja maistuu se meille aikuisillekin.Sitruuna tuo raikkautta tähän tukusaan ruokaan. Rakastan sitruunaa!Koti alkaa olla perusvärityksessään ja nyt toistaiseksi nautin tästä värittömyydestä. Keväällä laitan ehkä jotain pientä piristystä - ainakin viime vuonna ostamani vaaleanpunasävytteiset viirit ikkunoihin.Viimeiset joulukukat kukkivat vielä juuri ja juuri. 
Otin esille chihuahua-lampun kaveriksi pari tyynynpäällistä, jotka pakkasin joulun alta pois. Nyt ne ovat taas paikoillaan.
Ja ne ihka aidot nauttivat tämän päivän touhuiluista meidän kanssa, ja sen jälkeen pötköttelivätkin loppupäivän lämpimässä vierekkäin - ja päällekkäin.
 Antoisaa arkea! Ei siihen seuraavaan lomaan niin montaa viikkoa enää ole.


Hannis


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti