torstai 1. tammikuuta 2015

Uusi vuosi sisään, kuusi ulos
Joulukuusi kannettiin tänään ulos. Harmillisesti se tykkäsi pudotella neulasiaan siihen tahtiin, että kohta olisi ollut pelkkä ranka jäljellä. Yleensä kuuset on kestäneet vähintään loppiaiseen, mutta nyt näin. 

Siivoilin muutenkin samalla joulua pois, ja nyt on jotenkin aution oloista. Nämä ihanaiset lumiukot löysin pari vuotta sitten, ja nyt niiden on aika sulaa - näin päätimme lasten kanssa. Ehkä ensi vuodeksi löydämme uudet lumiukot.
Viimeisiä punaisia pilkahduksia vielä ennen kuin loputkin joulutavarat menevät puuarkkuihin ensi vuotta odottamaan. Hyasintit säilykepurkeissa on jo vaihtuneet pieniin tulilatvoihin.

Myös nämä ruukut saivat asukeikseen vaihteeksi pieniä tulilatvoja.
Meidän uusi vuosi sujui rauhallisissa merkeissä. Herkuttelimme lohicarpacciolla ja tomaatti-mozzarella-pastasalaatilla lisukkeineen. Se on pettämätön herkku! Muutamat raketit ammuttiin taivaalle ja vielä puolilta öin ihastelimme koko porukan voimin rakettien räiskettä taivaalla. 

Ja aamulla sitten jo perinteisesti lähdimme koirien kanssa metsälenkille ja muovipussit taskuun. Keräämme uuden vuoden juhlijoilta unohtuneita roskia - joita olikin tänä vuonna todella vähän. 
Hei hei mennyt vuosi ja tervetuloa uusi! 

Hannis


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti